Newsletter

Termeni si conditii:


Scop:
Prin pagina noastra de internet http://www.LaptopSkin.ro aveti posibilitatea comoda si facila de a vedea stocurile noastre in timp real, de a vedea preturile dumneavoastra, de a comanda indiferent de locatia in care va aflati sau de ora la care doriti sa initiati comanda, pentru stickerele dorite de dumneavoastra.  
Generalitati:
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Societatea Topaspro SRL isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.


Definitii:
Acest site este intretinut si administrat de Topaspro SRL (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate.
Persoana juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www. LaptopSkin.ro, este denumita Client.
Adresa web care este proprietatea Societatii (Topaspro Srl), va fi denumita generic site-ul LaptopSkin.ro.
Conceptul,fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul LaptopSkin.ro, vor fi denumite in continuare continut.


Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului LaptopSkin.ro este proprietatea societatii Topaspro S.R.L., si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Societatea isi rezerva dreptul de a refuza accesul pe site-ul LaptopSkin.ro, de a limita accesul pe site-ul LaptopSkin.ro a persoanelor fizice si juridice cu care nu este in relatii amiabile.
Sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului LaptopSkin.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.


Parteneri:
Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de inregistrare sunt necesare pentru emiterea de facturi fiscale, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., si nu vor fi divulgate unei terte parti.
Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.


Validitatea, efectele juridice şi proba contractelor încheiate prin mijloace electronice:
Acestea sunt reglementate de legea 365/07.02.2002 pentru comertul electronic:
1. Contractele încheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaste contractelor.
2. Pentru validitatea contractelor încheiate prin mijloace electronice nu este necesar consimtamântul prealabil al partilor asupra utilizarii mijloacelor electronice.
3. Proba încheierii contractelor prin mijloace electronice si a obligatiilor care rezulta din aceste contracte este supusa dispozitiilor dreptului comun în materie de proba si prevederilor Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica. (semnatura electronica reprezinta date în forma electronica, care sunt atasate sau logic asociate cu alte date în forma electronica si care servesc ca metoda de identificare)


Declinarea Responsabilitatii:
Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasatein avans  de Societate de la clientul respectiv in cazul in care au fost inregistrate astfel de plati.


Societatea nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, sau de alta natura rezultand din:
1. Imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului LaptopSkin.ro
2. Acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor de date dumneavoastra.
3. Declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului LaptopSkin.ro
4. Orice alta problema legata de serviciile site-ului.
5. Orice defectiune adusa asupra aparatului pe care ca fi aplicat sau inlaturat produsul comercializat de laptopskin.ro. (zgarieturi ,urme de adeziv, taieturi, etc.)
Garantia produselor:
Produsele cumparate prin intermediul site-ului http://www LaptopSkin.ro beneficiaza de 2 ani garantie.


Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 zile si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii ferme pe serverul gazda a site-ului http://www. LaptopSkin.ro.
In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Returnare

In cazul in care produsul nu satisface nevoile clientului, Laptopskin isi rezerva dreptul de a accepta sau nu returul produsului.
In cazul in care se ajunge la o intelegere iar returul este acceptat, se va restitui suma produsului achitat, exclusiv transportul, urmand ca produsul sa fie returnat la destinatie.
Costurile de returnarea a prosusului vor fi suportate exclusiv de catre client, sau dupa intelegere scrisa, in format electronic (e-mail) clientul poate trimite produsul pe contractul de curierat al furnizorului.


Taxe suplimentare:
Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@laptopskin.ro.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI LaptopSkin.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL LaptopSkin.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI LaptopSkin.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.


Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.